ארגון לריפוי הומוסקסואליות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/02/02 12:47 א באדר התשסב

שאלה

כבוד הרב,

לדעתי התשובה הטובה לשאלה מה פסול

בהומוסקסואליות היא שאין בה איזון.

מעגל חשמלי נסגר ע"י שלילי וחיובי,

לאדם יש יד ימין ויד שמאל

יש שמים וארץ

זכר ונקבה

לדעתי אין בארץ תשובה הולמת לארגוני ההומוסקסואלים.

חשוב להקים גוף גדול וחשוב שיישבו בו אנשי מקצוע מצויינים מהארץ והעולם, בו יהיה ייעוץ

להורים, בני נוער ומבוגרים כיצד לצאת מההומוסקסואליות.

מה שקורה בויכוחים שמתעוררים מדי פעם הוא שאנשי ש"ס אומרים שהם שלחו אנשים לטיפול, אבל הם לא אומרים לאן. לכן חשוב שיהיה ארגון מפורסם שכל אחד יידע כיצד לפנות אליו.

תשובה

נפתח קו טלפון ליעוץ אנונימי לנערים ומבוגרים בנושא זה, מפי ת"ח מומחים בשם "עצת נפש", שפועל בימים ב', ה' 20:30-23:00, בנשיאות הרב אבינר ורבנים חשובים אחרים. המס' שלו הוא - 6541899 - 02 . מי שרוצה להתייעץ בעניין מוזמן להתקשר אליהם.