ארגון לחרדים שרוצים להיות לאומיים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/08/03 12:24 טז באב התשסג

שאלה

הייתי מעוניינת לדעת האם ישנם אירגונים הקולטים אנשים מהחברה החרדית אל החברה הדתית לאומית כדוגמת "הלל" החילונית..

תשובה

בס"ד

אין ארגון כזה ולא צריך להיות.

מי שרוצה סיוע - יקבל. אבל אין לנו מלחמה ומאבק עם הציבור החרדי, למרות שיש כמה אנשים משולי המחנה "כאן ושם" שמנסים לעשות "מלחמת אחים" - אבל היא לא תצלח!!

למדנו את הלקח של חורבן הבית השני ואנחנו לא הולכים על זה יותר.

מי שרוצה ללמוד על ארץ ישראל וגאולה והתישבות - ברוך הבא. אבל ארגון כזה רק יעורר מדנים ואסור לעורר מדנים - רק אהבת חינם!!

בהצלחה!!