אפי איתם- מגלומן או שמא משיח?!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/04/02 15:25 א באייר התשסב

שאלה

לכבוד הרב

השלום והברכה!

ברצוני לשאול איך אנו יכולים לשים בראשינו אדם שמשמיעת דבריו מתחלים עד כמה אדם זה דואג להזכיר שמגיל 18 הרגיש שהוא הולך להיות המנהיג, שקול פנימי אמר לו להנהיג את העם וכו' וכו'

אני ממש עד ומפחד

מהי דעתך בעניין

תשובה

בס"ד

מהכרות אישית עם אפי - אני חושב שהוא אדם חיובי ביותר.
מה רע בעובדה שאדם מרגיש מילדות שליחות אישית?.
לדעתי אין בזה רע ולא שלילי.

מי מאיתנו לא מקשיב לקול הפנימי שלו?
מי שלא מקשיב - מפסיד!

העובדה שהוא מדבר על זה בגילוי יכולה לעמוד לזכותו וזה מצטרף לשאר הזכויות שלו.

אני ממש שמח ומקווה שהוא יעמוד בציפיות הגדולות ממנו. סוף סוף זה לא קל לעמוד בלחץ התקשורתי והציבורי ולעשות את האמת ולא את מה שנראה פופולרי באותה שעה.
זה קשה להיות נאמן לתור כשהתקשורות נאמנת לרגע ולפופוליסטי ודוחפת אותך לזה. והפיתוי להכנע להם הוא גדול מאוד.

אף אחד לא אוהב שתוקפים אותו ובודאי לא אפי איתם ואני מאוד מקווה שהוא יעשה את האמת ויצליח במשימה חשובה זו.

לסיכום לא מגלומן ולא משיח.
אדם עם יכולת מוכחת ועם תוכניות חיוביות ועם הרבה תקווה בלב ותפילה של כולנו שיצליח.

אמן