אני רוצה להתחתן ולא הולך לי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 24/07/02 17:31 טו באב התשסב

שאלה

שלום לכבוד הרב

אני בחור בן 34 גרוש ללא ילדים.

הרב אינני יודע מה לעשות עם המצב שאליו נקלעתי.

אני מרגיש שאין לי מזל בחיים.בגיל 27 הייתי נשוי תקופה קצרה מאוד של חצי שנה ואחר כך התגרשתי היות ולא התאמנו וכן הנישואין היו בתקופה שלא הייתי בשל לכך.

בהמשך הכרתי בחורה שאיתה הייתי בקשר של שנה וחצי ובסוף נגמר הקשר כי מבחינתי היא לא היתה מתאימה כי היא היתה טיפוס לא עדין ובוטה ואני עדין ושקט.בהמשך הכרתי בחורה שהתברר לי אחרי 4 חודשים שהיא חולה במחלת נפש ולא יכלתי לקחת את האחריות להמשיך בקשר כזה.

וכעת האכזבה האחרונה שלי היא שלפני 10 חודשים הכרתי בחורה מבית דתי מסורתי היא אמנם בחורה חמודה אבל הקשר ביננו היה שטחי ולא היתה לי תקשורת טובה איתה.מה גם שהפרידה היתה בנסיבות מאוד מענינות.אני מבחינתי קניתי עם הוריי מתנת אירוסין ובדקה ה90 לפני שעמדתי לתת לה אותה קרה פיצוץ ביננו ואז נפרדנו.כאילו שהקב"ה עצר אותי ברגע אחרון.כבוד הרב אינני יודע מה לעשות אני לפעמים חושב על אותה בחורה ונכנס קצת למצב רוח וקצת דכאון אבל אני יודע בפנים שהיא לא מתאימה.אציין שאני טיפוס שהשקעתי בכל הקשרים שלי המון אנרגיה ונכונות ואני מרגיש כעת חסר כוחות למרות שאני כבר מאוד רוצה להתחתן.אינני יודע מה לעשות עם עצמי איך אוכל למצוא את בת הזוג המתאימה לי?אציין שאני שומר שבת והייתי בסמינרים של ערכים,כמו כן אני מנסה בכל כוחי לשמור על הברית אבל ברגעי דכאון פשוט נפלט לי .

מה לעשות כדי לקדם ענינים וגם להצליח לעמוד איתן על שתי רגליים?באופן מעשי מה לעשות?

בתודה

כל טוב

תשובה

ב"ה

י. ברכה ושלום.

אם הצלחתה לעבור את כל מה שתארתה ואתה עדיין,אתה, סימן שאתה אדם חזק!!!!!

אל תתיאש!!

תאסוף את כוחותיך ותצעד קדימה!

1- מהשם תבקש , תתפלל שהשם יצליח את דרכיך.
2- פנה ל עמותת "ישפה" -6448422- 02 להיכריות חדשות.
3- פנה ל"מכון מאיר " בירושלים ולמד והתחזק בלימוד תורה.

אם אתה מצליח לשמור על הברית אתה גדול!!!
גם אם יש לך נפילה, קום אחוז בקרש ההצלה ותמשיך לשחות אך בשום אופן אל תתן ליאוש לאכול אותך!!
כל החיים לפניך.
קדימה.

אל תהיה כמו חוף שנחל עזבו ,
עם לב שבור של חול ואבן.

שמח בחלקך כי העולם הוא גשר צר מאוד !
אתה לא תיפול , אתה עוד תקים משפחה לתפארת.

בהצלחה,

עוזיאל