אני נכשלת? הצילו!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 26/08/05 02:40 כא באב התשסה

שאלה

אני נכשלת?

הצילו!

[מצונזר]

תשובה

בס"ד

את חייבת לחשוב על העתיד שלך.
ממש חייבת!!
לדעתי אם תמשיכי בזה לא תוכלי להיות מדריכה. את חייבת לדעת איפה את נמצאת?

זה לא תלוי רק בו - הוא כעת במצב של "מקבל" ולמה לו לותר על התענוגות שהוא מקבל חינם. למה לוותר על התענוגות הללו הניתנות בטיפשות על ידיך חינם אין כסף?

הוא גם ישדר לך "אהבה" ו"רגישות" וכל מה שאת צריכה כ"אשה". את כל זה הוא יקח באכזריות ברגע שאת לא תספקי יותר את צרכיו או שהוא ימצא בחורה טיפשה אחרת.

את בודאי יודעת שאלה הם הכללים:
[אכזריות!]

סליחה על המילה הבוטה הזאת, אבל זה מה שתרגישי כשהוא יזרוק אותך בלי שום סנטימנטים,
אז תרשמי את כל המילים היפות שלו באויר.
זה כל כך ברור ושקוף.

כך הם חיים וכך הם מתנהגים,
כשהוא יזרוק אותך את תמצאי את עצמך בלי כלום.
בלי אהבה
ובלי כבוד עצמי.
בלי יכולת לתשובה שלימה ואמיתית כי זה כבר כפוי. בלי אישיות.
ובלי אפשרות לבנות את עתידך עם מישהו שאוהב ומכבד ונאמן.

כן "נאמן" יש דבר כזה. מישהו שנאמן לך לכל החיים. לא מסתכל על אחרות, בטח לא נוגע ושוכב איתן כשהן מזדמנות לו.

(תחשבי קצת:
האם החבר שלך יכול לבגוד בך?
רק לפעמים?
מה הוא יעשה אם תזדמן לו אחת מענינת?
את יודעת!)

אם את אמורה להיות מדריכה - כנראה שאת בחורה רצינית. אם כן את חייבת להחליט היום - חודש אלול זה חודש התשובה הרצינית והאחראית.

את זורקת את הפלאפון שלך לפח או (או למגירה לכמה חודשים) את מחליפה מספר.
פשוט מנתקת כל אפשרות לקשר איתו.
לא עונה לטלפונים שלו.
לא כלום.
לא שלוםפ ברחוב. ולא שלום בטלפון.
לא מסבירה למה הניתוק.

שום קשר מקרי ברחוב.
לא ניד ראש.
לא ניד עפעף.
כלום!
שום דבר - מוחלט!!!

תזכרי - פלאפון עולה כמה מאות שקלים. כמה שווים החיים שלך?

מה הדמיון שלך? שקצת תמשיכי איתו ואחר כך תוכלי לבנות "במקביל" חיים עם בעל אוהב ונאמן?
את לא חיה בסרט?
נכון!

את חושבת שתצליחי למחוק אותו מחייך אחר כך?
למה שתצליחי?

את חייבת היום.
עכשיו.
מיד.
לנתק כל קשר.
בלי להסביר.
בלי לתת שום אפשרות לקשר בעתיד.

****

סיפר לי חבר שהיה בצרה דומה ויצא ממנה והתקדם. הוא היה ב"סמים קשים" - גם מהם קשה לצאת קצת יותר ממה שקשה לך.

הוא החליט שהוא לא עובר ברחוב שבו מוכרים את הסמים הללו. כך הוא הצליח להתגבר. אם הוא היה רואה אחד הסוחרים עובר ברחוב הוא היה רץ ובורח לא להתקל איתו. הוא ידע כי אם הסוחר יעמוד לידו - זה כבר פיתוי גדול. אם הוא יחזיק את הסם ביד. זה כבר בגדר בילתי אפשרי.

הוא הבין כי העיקר הוא להתרחק מכל קירבה ופיתוי אפשרי.

היום החבר שלי הוא כבר רב חשוב. אבל גם היום הוא לא עובר ברחובות שמוכרים בהם סם!!!

את מבינה. אפשר להתגבר ולהצליח. אבל את חייבת הרגע זה ממש להחליט. זהו.

כך זה ימחק ממך ותוכלי להשתקם ולשקם את חייך.

בבקשה!!