אני יוצאת עם בחור שמתיר שחייה מעורבת2

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/04/02 08:34 ב באייר התשסב

שאלה

כבוד הרב,

אני מאוד מקווה שאני לא מהווה נטל עליך.

אני כבר מתייעצת איתך המון על בחור שאני יוצאת איתו כבר חודשיים.

פשוט הקשר כ"כ טוב וכיף לנו מאוד ביחד אני ממש נהנית איתו והוא איתי. אנחנו מבלים שעות ביחד ולא נמאס לנו. כנראה אני חסרת ביטחון...

אמרת לי שאני צריכה לבדוק למה הבחור רוצה לשחות שחייה מעורבת ואם זה בא מהסתכלות על בנות ותאוות.

רציתי לשאול- איך אני אוכל לבדוק את זה?

ורציתי לומר לך תודה רבה על הכל!!!!!!

תשובה

בס"ד

את אמורה לדעת זאת באחת מהדרכים הבאות או כולן.

1- שימי לב איך הוא מתנהג בחברתך ביחס לבנות אחרות. איך הוא מדבר עליהן? איך הוא מסתכל עליהן? האם הוא מסובב את ראשו לראותן? וגם אם כן האם זה בחיפזון או בכיף? האם זה פעם אחת או תמיד?
2- את יכולה לשאול חברה שמכירה אותו ואוהבת אותך. אחת כזו שאין לה קנאה אפשרית, כגון שהיא כבר נשואה עם בעל שאוהבת אותו. אחת כזו שאין לה נגיעות שתאמר לך את דעתה על השאלה הזו. כיון שכך היא תאמר דבר נכון.
3- את יכולה לומר לו שבשבילך זה "יהרג ובל יעבור" אם הוא ילחם על זה - זו בעיה. אם הוא יגיד לך "בשבילך אני מוכן לוותר" - זה מצוין. אם הוא באמצע - "באמצע" דהיינו - צריך להמשיך ללחוץ ולראות את התוצאה.

בהצלחה