אני חייב עזרה דחוףף!!

חדשות כיפה הרב שי פירון 29/07/02 16:34 כ באב התשסב

שאלה

בס"ד

לפני בערך שנה וחצי חזרתי בתשובה,לפני מספר ימים קיבלתי תאריך גיוס לתאריך 25 בנובמבר, רציתי לשאול את הרב אם אפשר איכשהו לסדר לי שאני אלך לישיבת הסדר ולדחות את הגיוס..

כבוד הרב אני ממש ממש צריך עזרה אני חייב ללמוד תורה..ואני יודע שכאשר אגיע לצבא אני ארד בעבודת ה'..ואני לא מוכן לתת לזה לקרות..

אז בבקשה כבוד הרב אני חייב ישיבת הסדר,

אני אתן לך את מספר הפלאפון שלי ובע"ה אם ירצה ה' תיצור איתי קשר.. הנה הטלפון- 052726773

אני מקווה שתנסה ותשתדל לעשות כל שביכולתך לדחות את גיוסי לצבא וללמוד בישיבה קדושה..

מחכה לתשובה ..

ה' אוהב אותך:)

תשובה

שלומות,

התקשר בבקשה לעוזרי, שחר, 052397752.
לצערי אני נמצא בחופשה ולא יכול לסייע משם, לכן חזור אליו ונשתדל לעזור לך.

בברכה,

שי