אני זקוק לעזרה!!!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 19/08/03 02:24 כא באב התשסג

שאלה

בוקר טוב!

יש לי בעייה שמציקה לי כבר המון זמן ואני לא יודע איך להפטר ממנה! הבעיה היא שיצר הרע שולט עלי!!! אני לא מתפלל בכלל כבר, אני משקר להורים שלי, רואה וקורא סרטים וספרים לא מחונכים, ועוד ועוד כמה בעיות... אולי כבוד הרב יוכל לעזור לי לפטור את הבעיות שלי במהרה.

תודה על העזרה ולהתראות.

בדוי

תשובה

בס"ד

אני יכול להושיט לך יד. להושיט לך חבל הצלה. אבל אם אתה לא תתפוס בו - שום דבר לא יעזור. הכוחות הם אצלך אנחנו יכולים רק להראות לך את הדרך
לעודד אותך.
לתת לך אומץ.
לפעמים אפילו לצעוק עליך.
אבל כל זה הוא חיצוני - העיקר הוא ההבנה שלך שאתה מאבד את חייך. אתה מאבד את עצמך. אתה חי באופן שמוביל לביזבוז של הדבר הכי נכון שיש לך. הזמן. דע לך שהזמן שלך הוא ,,,חיים.
כל רגע שאתה עושה דבר מיותר ולא נכון - אתה הפסדת רגע של חיים!!!
שעה של ביזבוז - שעה של חיים.

ראית סרט לא חינוכי - הפסדת הרבה יותר, כיון שאחר כך המחשבות שלך תפוסות ב"לא חינוכי" הזה.

המחשבה שלך זה אתה. אם במחשבה שלך מסתובבת איזה "פרוצה חשופה" אז היא שם. זה לא רק מחשבה - זה אתה.

איך היית מרגיש אם כולם היו רואים את המחשבות שלך? אם היו רואים עליך את כל מה שאתה חושב?

לא נעים?

זה מה שקורה כשקוראים "ספרים לא חינוכיים" כהגדרתך.

התוצאה היא "שיצר הרע שולט עליך!!! שאתה לא מתפלל בכלל כבר, שאתה משקר להורים שלך"

הכל מתחיל מהמחשבה.
והמחשבה הראשונה שאתה צריך לדעת היא שאתה יכול -אלוקים נתן לך אישית הרבה כוחות טובים והם נועדו לתועלת העולם.
[
נצל אותם!!
עשה עם עצמך משהו טוב!!
]
בהצלחה