אמונה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 27/05/09 00:47 ד בסיון התשסט

שאלה

שלום הרב,

אני בחורה דתיה, מקימת מצוות רובם מתוך הרגל וחינוך ולא באמת מהסיבה הנכונה.

החיים ניסו אותי בהרבה נסיונות קשיים ומידי פעם הזכרתי לעצמי שהקב"ה ניסה אותי בניסיונות שאני יוכל לעמוד בהם אני רק צריכה להבין איך,, בתתקופה האחרונה כבר אין לי כוחות להתמודד ואני מאשימה את הקב"ה שבגלל מה שהוא ניסה אותי שזה עברה על המצוות שלו אני ממשיכה לעשות עברות ואין שום עניין שאני לא יעשה עברות. אני מלאה בכעס כלפי הקב"ה בתקופה האחרונה.

רציתי אם אפשר שהרב יכוון אותי לספר על אמונה שאני יוכל למחול על הכעס ולקבל את הקב"ה והמצוות, ספר שיהיה קליל שהיצר הרע לא במהרה יבטל אותו וישאיר אותו בצד. ואם אפשר גם ספר על הסבר המצוות.

תודה רבה

תשובה

שלום

ספרי הרב אבינר. יש ספר בשם 'אש מח' והוא קליל יחסית ומדבר על הדברים.

כל טוב