אמונה

חדשות כיפה הרב שי פירון 14/05/02 17:07 ג בסיון התשסב

שאלה

שלום, אני נורא אוהבת לדבר ולשמוע דברים על הקבלה הנושא הזה מאוד מאוד מסקרן אותי! אבל, אני בסך הכול בת 13 ואני יודעת שזה לא טוב שאני יקרא דברים על זה וכו' מפני שאומרים שאנשים מבוגרים שיקראו על זה יכולים להישתגע ואני, שאני בת 13 מה אני יכולה לעשות?

למרות שאני מדברת על זה המון עם אח שלי ועם הרב של האולפנית שלנו ועוד כול מיני מורים בבית ספר שלנו זה לא מספיק לי... אני מרגישה כיאילו יש לי איזה קשר חזק מאוד לקבלה, ואני רוצה לדעת עוד הרבה על זה, לכן, אני שואלת אותך כבוד הרב מה אני יכולה לעשות? אם זה לא טוב שאני יקרא על זה ואני רוצה מאוד מאוד מה אני עושה? חוץ מזה שכול פעם שאני מדברת על זה אני מרגישה שאני מיתחזקת יותר ויותר בגלל זה... לכן אני לא רוצה להפסיק ואני בבעיה אני פשוט לא יודעת מה לעשות...

בתודה מראש.

תשובה

ב"ה,

שלומות!

יתכן והמשיכה שלך לקבלה נובעת המהעובדה שאין היא מחייבת כלום והיא נראית נשגבת ורחוקה מאתנו. בה בעת, יתכן ויש בך שאיפה לרוחניות ולדברים נשגבים. ממליץ לך לקרוא ספרים הנמצאים "ליד" הקבלה כגון ספריו של הרב ארז משה דורון.

בברכה,

שי