אי התאמה בין בחור ובחורה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 13/07/15 14:49 כו בתמוז התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני כמה שנים הכרתי בחור שנפגעתי ממנו אך עדיין אני לא מפסיקה לאהוב אז הלכתי לרב (לא משנה איזה) לשאול לגבי הבחור אם אנחנו מתאימים, הרב שאל לגבי השם של הבחור ושם אימו (לא ידעתי את שם האמא) ואמר לי לפתוח ספר, ואז אמר לי שאנחנו לא מתאימים בכלל וטוב שלא יצא מההיכרות הזאת משהו (הוא אמר לי פעמיים בזמנים שונים את אותה תשובה). האם זה יכול להיות נכון? האם למרות ההרגשה שהוא יכול להיות הזיווג שלי הוא לא הזיווג שלי והוא לא מתאים עבורי?

תודה ושבוע טוב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא קובעים התאמה על ידי שמות ופתיחת ספרים אלא על ידי בדיקה אם יש כבוד הדדי אם יש התאמה מנטאלית וכדומה.

אם הפגיעה היתה בתום לב ולא גדולה יתכן שאתם מתאימים ואם הפגיעה היתה גדולה או שלא בתום לב, אז לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה.

בברכה,

דני ארגמן