אירוע בתשעת הימים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/07/13 14:54 ב באב התשעג

שאלה

שלום וברכה,

השבוע יתקיים אירוע הקשור לעבודתו של בעלי.

מדובר באירוע מחלקתי, המתקיים מדי שנה, והוא ייערך בבית מנהל המחלקה. עד כה, נערכו אירועים מסוג זה בימי שישי, ובעלי לא יכול היה להשתתף בהם. הפעם לראשונה האירוע מתקיים במהלך יום חול, ולבעלי חשוב להיות נוכח.

יחד עם זאת, היום נודע לבעלי כי במסגרת האירוע מתוכננת מעין הצגת סטנד אפ, שהוזמנה להופיע בפני העובדים, וברור כי התכנים הינם בידוריים ומצחיקים.

השאלה היא האם יש באפשרותנו להשתתף באירוע זה?

תודה רבה,

גילת

תשובה

שלום!

לצאת בשלב של הצגת הסטנד אפ.

כל טוב!