אירוח בני זוג לא נשואים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 06/06/05 17:35 כח באייר התשסה

שאלה

האמת היא שהשאלה שלי ארוכה,אנסה לקצרה כאן, אך הייתי שמחה אם היתה לי אפשרות לשלוח שאלה ארוכה יותר באופן שתאמרו לי. אני בחורה בת 28, מבית דתי מאוד(כיפה סרוגה, אך הולכים לפי רבנים חרדיים).אני מנהלת כיום אורח חיים חילוני לכל דבר.אני חיה עם בן זוגי, ואנחנו מתכננים לחיות את חיינו יחד. איננו מאורסים עדיין.הדרך היחידה בה אני והוא יכולים "להרוויח" שבת כהלכתה, או חגים בהרגשה יהודית - היא אם נתארח אצל אבי. זה חשוב לי מאוד גם בגלל הגוון שזה ייתן לאורח החיים המשותף שלנו.האם יש איזושהי דרך שנוכל להתארח שנינו, בחדרים נפרדים, בבית אבי בשבת/חג? האם יש רבנים ספרדים שמתירים זאת באיזשהו אופן?

כאמור, אשמח ואעדיף לתת פירוט רב יותר בכל דרך שתציגו בפני. בתודה מראש, תמר.

תשובה

שלום וברכה
אני חושב שעניתי לך על שאלה זו באתר מורשת:
http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=56750
אם זו שאלה אחרת אני חזרי אלי שוב.

כל טוב