אינסטגרם

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 08/07/13 14:50 א באב התשעג

שאלה

למה למחוק את האינסטגרם? למה זה לא טוב?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אינני מבין גדול בכלים הללו, ואינני משתמש בהם - מפני שאינני שותף לרשתות ולא מרגיש שייך לסגנון.
לפי הבנתי מדובר בכלים. כמו כל כלי, הסכין יכול להיות מסוכן ויכול להיות מבורך.
בכל סכין אפשר לקלף תפוז ואפשר לדקור אדם...
השאלה היא מי משתמש בסכין ולאיזו מטרה הוא משתמש בה.

עם זאת הכלים ברשת לעיתים מאוד מפתים וקשה לעמוד בהשפעה שלהם. אפשר שצעירים לא מסוגלים להגביל עצמם מההשפעה הרעה והמשחיתה של כלים כאלה, לכן ממליצים להם לסלק אותם לגמרי כדי שלא יתפתו לפעולה חסרת גבולות ומסוכנת.
אשמח מאוד אם משתמשים באינסטגרם יגיבו וישתפו אותנו בנסיון שלהם.