איך אני מקרב את עם ישראל לגאולה?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 01/07/08 19:37 כח בסיון התשסח

שאלה

אני בן 17, לפני שנתיים הנושא של גאולה היה נראה לי רחוק ובכלל לא רלוונטי לדור המזוהם הזה. לאחרונה התחלתי להבין את זה שהמצב לא נורא עד כדי כך שהוא נראה. הנוער הדתי של היום מתחיל להשתפר בצורה ענקית ומקרבת אותנו לגאולה וזה גרם לי להאמין שאולי נזכה לבית משיח צדקנו עוד בדור שלי. מבחינתי זה מטרה נעלה לכן השאלה שלי היא כמו מה שכתוב בכותרת. מה אני אישית עושה בשביל לקרב את עם ישראל לגאולה? אני באמת חושב שאני יכול לתרום רבות בנושא.

תשובה

ב"ה

שלום.

אחי חזק ואמץ!!!!

אם אתה רוצה לקרב את הגאולה אז אתה צריך לפתח את עצמיך ולגדול בתורה ובמידות ! ואם אתה תהיה כמו "מגדל אור" הרי שזה יקרין וישפיע על אחרים בבוא העת.כי במקום שלא יהיו אנשים אתה תהיה האיש ש"דולה ומשקה" לאחרים ,מבאר התורה.

הכל מתחיל ממך.!!!

וכבר נאמר בלשון יחיד ביהושע פרק א

(ז) רַק חֲזַק וֶאֱמַץ מְאֹד לִשְׁמֹר לַעֲשׂוֹת כְּכָל הַתּוֹרָה אֲשֶׁר צִוְּךָ מֹשֶׁה עַבְדִּי אַל תָּסוּר מִמֶּנּוּ יָמִין וּשְׂמֹאול לְמַעַן תַּשְׂכִּיל בְּכֹל אֲשֶׁר תֵּלֵךְ:
(ח) לֹא יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ וְהָגִיתָ בּוֹ יוֹמָם וָלַיְלָה לְמַעַן תִּשְׁמֹר לַעֲשׂוֹת כְּכָל הַכָּתוּב בּוֹ כִּי אָז תַּצְלִיחַ אֶת דְּרָכֶךָ וְאָז תַּשְׂכִּיל:
(ט) הֲלוֹא צִוִּיתִיךָ חֲזַק וֶאֱמָץ אַל תַּעֲרֹץ וְאַל תֵּחָת כִּי עִמְּךָ יְקֹוָק אֱלֹהֶיךָ בְּכֹל אֲשֶׁר תֵּלֵךְ "

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.