אחותי הרווקה - עזרה!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 24/08/03 02:59 כו באב התשסג

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

אני מבקשת עזרה גדולה. יש לי אחות ששמה ,,,, היא בת 33 וטרם התחתנה. אחותי בחורה טובה ונראית טוב אך לא מוצאת אושר ושלווה בחייה.

היא היתה אצל מספר רבנים שנתנו לה קמעות ושום דבר לא עוזר מזה 10 שנים .

בבקשה מה עוד ניתן לעשות? הבחורה ממש מיואשת ורע לה בחיים

אנא ממך עזור לנו.

בבקשה

תשובה

בס"ד

אחותך צריכה להפסיק ללכת לרבנים ולחשוב שמשם תצא הישועה. העיקר היא שהיא תהיה במנוחת הנפש ואז יהיו לדבר הרבנים תועלת.
אבל כשהיא בחוסר מנוחה - דברי הרבנים רק יבלבלו אותה. הם יהיו לה רק עוד עומס על ראשה.

לכן הצעתי לאחותך להתפלל על כך לבדה. היא תתפלל והיא תבקש והיא תנסה להיות שמחה ככל האפשר וכשהיא תהיה כך - הבחורים ירצו אותה לאשה. אבל אם היא תהיה מרירה מיואשת ורע לה - מי ירצה את קרבתה?

לכן אל תתני לה עצות - עשי אותה שמחה
במילים טובות
במציאת הצעות מתאימיות.
בחיוך.
במילה טובה.
בשמחה.
במתנות קטנות,
לא ברחמים חלילה
לא בהערות
לא באטימות חלילה.
גם לא ברגישות מוגזמת.

רק בלב חם ואוהב כמו שעולה בשאלתך. לעורר אותו ולחבר אותו ללב של אחותך - וכך יבוא לא מזור פנימי וממלא מזור עם אחרים - ז"א חתונה.

בהצלחה