אולי אלוקים הוא חייזר?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 29/05/02 14:39 יח בסיון התשסב

שאלה

קראתי בעיתון על מחקר והשערות ש ה" חייזר וארון הקודש היה מכשיר קשר או רמקול חשמלי מקשר בין החייזר המיוחד למשה עבדו, רציתי לבדוק אצל כבוד הרב אם זה נכון! ואני מדגיש אני לא כופר ח"ו אני שואל שאלה באמונה (אין לי E MAIL)

תשובה

אולי אלוקים הוא חיזר
ואולי ארון הקודש היה מכשיר קשר
ואולי ראש הממשלה הוא סוכן רוסי
ואמא של פרס היא ערביה
ואולי אחמד טיבי הוא סוכן של השב"כ
ואולי בוש היה סוכן של הרוסים
ואולי השמש מחר תכבה
ומחר תהיה רעידת אדמה
ואולי היא בכלל לא קיימת
ואולי

אם "אולי" היה כלי שעליו בונים חישובים היה אסור לך לאכול לחם מהמכולת כי אולי הוא לא כשר אע"פ שיש עליו הכשר. אולי מישהו הכניס לתוכו שומן חזיר בלי שהמשגיח יראה. ואולי מישהו החדיר לתוכו רעל!!!
הצילו!!

אין אולי!!
יש עובדות!!

אין גבול לאולי. ואם נחשוב כך לא נבנה בתים ולא נחרוש שדה ולא נזרע זרעים ולא נתחתן ולא נעשה כלום.

העולם והתורה בנוים על הכלל שאין לו לאדם אלא מה שעיניו רואות. "העינים" כאן הם כמובן לא רק העינים הפיזיות אלה הכונה לחושים שנתן לו אלוקים.
עם החושים הללו, עם כלי המחשבה שיש לך אתה בונה עולם.
אם זה מה שנתן אלוקים - זה מספיק.

מה העובדות?
שיש עולם כל כך מופלא ועצום. חכמה אדירה כל כך. ידע עצום שכל מדעני העולם ביחד לא מצילחים להכיל אותו בתוכם. ידע אדיר על חכמה מופלאה אדירה הקיימת בסביבתינו הקרובה.
הידע הזה הקיים הוא רק חלק אחד מיני אלף אלפי אלפים ממה שיש.
גילוי של דבר שכבר קיים הוא משהו קטן מאוד מיצירת החכמה הזו.
יצירת החכמה היא חלק אחד מהיכולת לעשות וליצור.

ראה שכל חכמתינו אינה אלה חלקיק ממה שעשה אלוקים.
וחכמתינו היא רק אחר מעשה.
וחכמתינו לא יכולה לעשות אלא רק לראות.

וכל זה בעולמנו הקטן. כדור אחד מתוך מליארדים בגאלקסיה שלנו. וזו אחת מלוך מליארדי גאלקסיות. ומי יודע מה יש בהן. ומה אחריהם. וזה נראה לנו. לא אולי?

את כל זה עשה חייזר?
מענין!!

זה הגיוני בערך כמו הטענה של פרעה שהוא ברא את העולם.
אולי???

בא נבנה לו פרמידה!!
הוא אלוהים!!

התורה שלנו היא כל כך חכמה. היא הקדימה את העולם התרבותי בכל כך הרבה שנים. אלפים שנה לפחות.
כל מי שקורא את התורה בעין פשוטה רואה שהיא אלוקית. למה להעלות שאלות על ריק.
הם לא מביאות לשום מקום כמו שלא הביאו את היוונים שלום מקום. חקרו חקירות באויר על שאלות פילוסופיות מפולפלות ובסוף הביאו ים של דם ורצח של מיליוני בני אדם בחרבו של אלכסנדר מוקדון.

לשם מה?
שאלו את אלכסנדר הנשים מ"מדינת הנשים".
חסר לך משהו?
למה באת עד קצה העולם?
איפה המוסר שלך?
איפה כל הפילוסופיה?
הכל דיבורים!!

זו גדלות התורה.
התורה היא חכמת חיים.