אהבה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 25/04/13 17:37 טו באייר התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב.

זה זמן רב שיש בחורה אחת שלא יוצאת לי מהראש(4 שנים). לא משנה כמה אני מנסה לשכוח אותה. היה לנו קטע כמה פעמים שלא הלך טוב בגלל שלא היינו מוכנים לקשר.

כרגע אני חושב שאני מוכן לקשר.

אבל היא טוענת שאין לה רגשות כלפי יותר. אני באמת חושב שאני אוהב אותה. יש לי את אותו רגש כלפיה כבר כמה שנים. ואני ושב שזה רגש אמיתי. האם להמשיךלנסות לשכוח אותה? או לנסות לחזר אחריה למרות שהיא אומרת שאני לא יותר מחבר טוב עבורה.

האם יש איך להתגבר על אהבה?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם אין לה רגש כלפיך חבל על המאמץ,

היא מכירה אותך ולא מרגישה משהו מיוחד, אז תניח לה,

תשתדל להסיח דעתך ממנה, ולא לנסות ליצור קשר, גם לא לפטפט סתם כי זה שוב יעורר אצלך את הרגש ותתחיל לפרש שהיא באמת רוצה.

בברכה,

דני ארגמן