אב זקן הנוהג בצורה מסוכנת

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 19/06/11 16:01 יז בסיון התשעא

שאלה

אבינו בן 80, חרדי שומר מצוות וירא שמיים.

באופן כללי הוא פעיל מאד, מחזיק ברשיון ובאוטו.

בשנים האחרונות ובעיקר בחודשים האחרונים אנחנו עדים לתקריות ולמצבים מסוכנים ולעבירות שהוא מבצע בעת הנהיגה. כמו למשל מעבר באור אדום, מהירות מופרזת, חוסר שמירה על נתיב וכדומה.

אנחנו מעירים לו על כך, אבל דברינו נופלים על אזניים אטומות.

מה אפשר לעשות?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

צריך לחשוב על מישהו מהמעגל הקרוב אליו: אחים שלו, שכנים שלו, הרב של בית הכנסת, רופא המשפחה... וכד'
מישהו שאביכם נותן בו אמון רב. תשתפו את האדם הזה בדאגות שלכם ותבקשו ממנו לשוחח עם האבא שלכם על הענין.

בהצלחה