אבילות - דחוף

חדשות כיפה הרב שי פירון 22/07/02 13:23 יג באב התשסב

שאלה

לכבוד הרב שלום,

לצערי הרב סבי נפטר והורי טסו לחו"ל (מקום מגוריו ומגורי סבתי) כדי לשבת שם שבעה.

אני בינתיים נשארתי בארץ עם אחיי ואני מרגישה חסרת ישע אני יודעת שאני לא צריכה לשבת שבעה אבת הוא יחסר לי כל כך ואני מרגישה כאילו אני לא עושה כלום.

אז בקשתי ממך היא האם תוכל לומר לי משהו לעשות כדי שאני ארגיש פחות חסרת ישע ויותר כמו שאני עושה משהו.

תשובה

ב"ה

שלום לך

אולי תאמרי כל יום מספר פרקי תהילים לע"נ סבא וכן כדאי לך לקרוא את הכרך השני שבספר "גשר החיים".
וכן תוכלי להדליק בבית נר נשמה.

שלא תדע צער והקום ינחם אותך ואת כל משפחתך,

בברכה,

שי