תפילין

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 21/06/20 14:45 כט בסיון התשפ

שאלה

כבוד הרב שלום ולילה טוב!

ביום חמישי(18.6) נסעתי לחופשה עד היום (20.6) לחופשה הבאתי את התפילין שלי בכדי להמשיך לשמור על המצווה (אני מניח כל יום שומר מצוות אך לא שומר שבתות וחגים) באמצע הנסיעה הבנו שנצטרך להחזיר את התפילין בשבת בנסיעה כשהבאתי את התפילין ברח מראשי שאנחנו נחזור בשבת ולכן התפילין נסעו כוונתי הייתה טובה ואני ממש חושש שאולי התפילין חלילה כבר לא כשרות או מחוללות?

תודה רבה אשמח לתשובה

תשובה

שלום

תמשיך להניח את התפילין. הן לא נפסלו.

תשתדל מאד לשמור שבת, היא היסוד של אמונת ישראל, שומריה חיים זכו, וחס ושלום להיפך.

חזק ואמץ