תלות רגשית

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/03/20 21:48 ו באדר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לתלות שיש לי בחברה שלי כבר בערך שנה פחות או יותר ושתינו מודעות לזה והחלטנו לעשות משהו על פי מה שאמרו לנו וזה לנתק קשר סופי אך למרות שניתקנו קשר אנחנו עדיין באותו בית ספר ובאותה כיתה (אנחנו לא יכולות פשוט בגלל זה לעבור פתאום בית ספר) ובגלל שזה כנראה לא נחשב נתק סופי (ניראלי אני לא בדיוק יודעת) כי אנחנו עדיין באותה כיתה וכו'... רציתי לשאול אם הניתוק של הקשר בינינו יעזור לניתוק התלות שיש לי בה למרות שאנחנו באותה כיתה ובי''ס?

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על הרצון לפתח עצמאות ולנתק תלות.

לצערי, אני לא מומחה בתחום, כי זה לא תחום של העולם הרבני, כי אם של העולם הייעוצי. טוב הרבה יותר כי תדברי עם יועצת בית הספר על הסוגיה, והיא תוכל להדריך אותך טוב ממני.

כל שאני יכול לתרום הוא עידוד גדול לעשות את שני הדברים: גם אכן לנתק תלות של האחת בשניה, וגם ללמוד על עצמך כיצד את יכולה לקיים חברות טובה ונאמנה, ולמצוא לך בת ברית, בלי שתהא תלות ביניכן.

כל טוב ושוב יישר כוח