תוכן האתר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/10/19 16:52 ג בתשרי התשפ

שאלה

אני נכנס לאתר מפעם לפעם כדי להתעדכן בחדשות וכו'

ולא פעם אני רואה שאתם מפרסמים פרסומות שקוראות לציבור לצפות בתוכניות לא צנועות(המירוץ למיליון) וכן יש לכם טור של חוות דעת של סרטים שרובם ככולם לא תואמים את ערכי היהדות ורוח ההלכה ובנוסף ראיתי שפרסמתם משהי בשם "נרקיס" ששרה בפומבי ועוד רבות

השאלה שלי היא מדוע ולמה כשכל גדולי הדור והפוסקים הגדולים מכל הזרמים אוסרים כל זאת אתם מפרסמים ונותנים במה לעוברי עבירה?

ואם יש לכם "אישור" מפוסק זה או אחר - יותר מאשמח אם תציינו את שמו ואת מקור הפסיקה ותשובותיו המלומדות להתיר את האמור..

תודה מראש שקד.

תשובה

שלום וברכה

את השאלה כדאי להפנות אל מפעילי האתר.

לי אין קשר למדיניות הפרסום שלו.

בכל מקרה, אני מציע לכל אחד לדבוק ביראת השמיים שלו ולא לעסוק ביראת השמיים של אחרים.

כל טוב ושנה טובה ומתוקה ממש