תודה על חברים מקשיבים - זה ממש עוזר לי!

חדשות כיפה חברים מקשיבים 30/05/21 22:59 יט בסיון התשפא

שאלה

וואו תודה תודה ועוד פעם תודה

באמת כשקשה לי אני באה לפה ופורקת ואתם עונים! על הכל!

פשוט כיף שיש כתובת..

אפילו שסתם משעמם לי אני נכנסת וקוראת באתר של חברים מקשיבים שאלות שנראה לי קשורות אליי וזה פשוט עוזר!

אז עוד פעם תודה❤ ותמשיכו להאיר את שם ה' בעולם.

תשובה

שלום לך.

מאוד מרגש ומשמח לקבל את ההודעה שלך! אנחנו לא מקבלים הרבה משובים ולכן המתנדבים מאוד שמחים על כל תגובה. המון תודה שפינית את הזמן והקדשת את תשומת הלב כדי לתת חיזוק ומשוב חיובי. זה מחזק אותו מאוד.

בשבוע שעבר השקנו גם את קבוצת הווטסאפ שלנו לנוער. מוזמנת להצטרףולהזמין חברות בקישור הזה:

https://chat.whatsapp.com/ErC55xyucAkH9o5LaLx8V2

אנחנו מחפשים חבר'ה שיהיו "שגרירים" שלנו בקהילות השונות, כדי שיותר ויותר בני נוער יידעו שיש לאן לפנות בעת הצורך. לפרטים אפשר לפנות אלינו ב"צור קשר" דרך אתר חברים מקשיבים, דרך מספר הווטסאפ שלנו, או פשוט לשלוח שאלה ולציין את כתובת המייל שלכם.

תודה - והמשיכי להיות בקשר!

צוות חברים מקשיבים