שקרים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 09/03/18 00:07 כב באדר התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב רציתי לשאול מה לעשות

יצא לי לאחרונה לשקר לכמה חברות על איזה משו שגרם להם עצב מחוסר ברירה עכשיו ביקשתי סליחה מהשם עשיתי וידווי דברים אבל אני מפחדת שהשם יעניש אותי מה לעשות במצב כזה

עם כי האופציה לספר להם שזה לא נכון וזה שקר זה לא אפשרי

תשובה

שלום

ניכר שאת באמת מתחרטת על זה ורוצה לשוב בתשובה שלימה.

אני מבין שזה קשה מאוד לספר להן. תשקיעי הרבה מחשבה אם יש בכל זאת איזושהי דרך לספר להן. זה חשוב מאוד.

אם בינתיים את לא מסוגלת, תתפללי הרבה לה' שיזמין לך את הדרך הנכונה לבקש את מחילתן של החברות.

ואל תדאגי, ה' לא מעניש את מי שרוצה לשוב באמת. להפך - קרוב ה' לקוראיו לכל אשר יקראוהו באמת.