שנה שניה שירות לאומי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 26/11/17 00:11 ח בכסלו התשעח

שאלה

בקשר לשנה שניה. אני ממש מתלבטת אם לעשות באולפנא שלמדתי בה. מהבחינה אם זה מתאים לי שיש פעמים שאני קצת שקטה. ואולי שוב יהיה קשה להיפרד. אבל מצד שני אני חושבת שזה ממש חשוב וגם סוג של אתגר בונה. ואני גם פחות רוצה להתחיל שוב במקום חדש... בקיצור אני לא יודעת מה לעשות

תשובה

שבוע טוב

אני לא חושב שאני הכתובת המתאימה לשאלה הזו.

את צריכה למצוא דמות בוגרת כלשהי (אמא/מדריכה/מחנכת/חברה בוגרת וכיוצא בזה) שאת מעריכה את שיקול דעתה, ושהיא מכירה אותך היטב, שתוכל לסייע לך להציב בצורה נקייה את השיקולים אלו מול אלו, ולהגיע למסקנה - לאיזו דרך יותר נכון לפנות.

בהצלחה רבה