שם לתינוק

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 18/06/17 09:47 כד בסיון התשעז

שאלה

כבוד הרב שלום.

הייתי רוצה להתייעץ שבוע הבא אני נכנסת לחודש תשיעי

ברצוני כמה שמות מתלבטת מאוד על השמות, יש שמות ששמעתי שהם לא כל כך מומלצים. לכן אני רוצה לשאול מה אתה אומר זה מאוד יעזור לי בהחלטה.

ליאם

עילאי

אלחי

אלרואי

רום

ולביא

הייתי שמחה לדעת מה הרב חושב.

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נברך אתכם ללדה קלה מוצלחת ובריאה.בשעה טובה ובמזל ברכה אמן.

ההתלבטות לגבי נתינת שם לתינוק היא משמעותית מפני שאת השם כבר קבעו בשמיים(40 יום לפני יצירת הוולד) ותם צריכים לקבל את ההחלטה ולהתפלל לסייעתא דישמייא . ונבואה קטנה שורה עליכם בבואכם להחליט איזה שם תתנו לתינוק .

השמות עילאי אלחי אלרואי לביא נמצאים במקורות היהודיים והם שמות טובים.

כדאי לכם להסתכל על פניו בבוא הזמן ולהחליט על השם לפי הרגשת הלב מה מתאים לתינוק זה שאתם רואים מול העיניים.

בהצלחה, ובעזרת השם...

עוזיאל אליהו,

.