שלום בי.

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/05/20 11:18 ז באייר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

אנחנו זוג שחוזרים בתשובה נשואה כבר שנה וחצי עם בעלי שהיה גם חברי לפני החתונה.

אני מוצאת בניד שלו אתרים לא צנועים אתרי הכריות שהוא נירשם ואומר שהוא לא מדבר עם אף אחד רק מסתכל

מאוד קשה לי עם זה אני מנסה להתעלם כדאי לשמור על שלום הבית יש לנו תינוקת אנחנו מסתדרים יפה רק הבעיה הזאת שאני בנידה הוא עוד יותר מנצל את הזדמנות וגם שאני לא וזה ממש מוריד לי את הביטחון בעצמי מאוד קשה לי עם הצניעות ואני מתלבשת בצניעות עם כיסוי ראש ובעלי לא מראה לי שהוא אוהב את הצניעות שלי אני מרגישה שהוא רק מחפש נשים ומאוד קשה לי בתשובה כחה אשמח שתגיד לי איך אני אמורה להתנהג

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מכיוון שאתם שניכם חוזרים בתשובה, חשוב ביותר שיהיה לכם מלווה בן תורה שידריך אתכם בדרך הישר, והוא אולי יוכל להסביר לאיש שלך את חומרת הראייה באתרים כאלו, ולתת לכם הדרכות צמודות. אמנם זה קשה למצוא אדם כזה, אבל אפשר וצריך להתאמץ, חשוב שגם לאיש שלך יהיה אמון באדם המדובר.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ