שיפוץ מרפסת בימי "בין במצרים"

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 13/07/22 00:03 יד בתמוז התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב,

ביצעתי הזמנת עבודה להתקנת מעקה במרפסת לצורך הגנה מנפילה של ילדים. בעל המקצוע מתעכב עם ביצוע ההתקנה כך שיכול להיות שהוא יצטרך להתחיל את ההתקנה לפני תקופת "בין המצרים" אך לא יסיים. האם הוא יוכל להמשיך את ההתקנה בימי בין המצרים? או שדבר זה אסור? אציין כי עד עכשיו אינני מתשמש במרפסת מחשש לבטיחות הילדים מכיוון שאין הגבהה מספקת.

תודה רבה,

יעקב

תשובה

שלום

בימי בין המצרים אין שום בעיה לבצע שיפוצים, ודבר כמו שאתה מתאר מותר אפילו בתשעת הימים

כל טוב