שינוי שם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 28/07/19 16:28 כה בתמוז התשעט

שאלה

שלום,

ראשי התיבות של שמי הם: תאבד.

השם השני הוא אוריאל.

ההורים שלי קראו לי ככה לאחר בדיקה בנורמולוגיה אבל לפי ראשי התיבות המשמעות שלילית. ובימים האחרונים אני חושבת להוריד את האוריאל מכיוון שהייתי רוצה שהחיים שלי ישתנו, כרגע הם מאןד מסובכים.

רציתי לוודא אם זה צעד נכון.

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני מברך אותך כי תצא מסבך חייך, בבחירה חופשית טובה וברוח נכונה.

בשאלות מעין אלו צריך לפנות לכתובת אחרת.

אני לא מאמין כי שמו של אדם קובע את גורלו בצורה משמעותית. גם בדברי חכמים יש בכך היבטים מאוד שוליים, כי יסוד היסודות הוא צלם אלוהים שבאדם, כוח רצונו והליכה בדרך טובה, תפילתו ובקשותיו וכדו'.

על כן, טוב יהיה יותר כי לא תעמיד את גורלך על נושא השם, ונומורלוגיה וכדו', אלא על הדברים האמיתיים שבחיים.

כל טוב ושערי אורה