שדים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 19/11/19 15:51 כא בחשון התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.

לאחרונה אני לא יודע מה קרה לי התחלתי להתעניין בכל השדים והדברים האלה

זה נכון שאם אני אומר הרבה פעמים ב12 בלילה מול מראה לילית יתגלה אליי משהו?(כמובן שאני לא אעשה את זה אני מפחד מהדברים האלה פחד מוות)

קראתי שכדי לזמן שד צריך לעשות משהו אם נר ולאמר דברים או שנכנסים בלילה ליער וצועקים דברים, ואז אמרו שאומרים כמה פסוקים ואפשר לעשות עם השד משא ומתן. אם מישהו יעשה את זה השד ישמור עליו ויהיה לי כל מה שירצה? אפשר להפוך שד למין חבר כזה?

(חשוב לי לאמר שאני לא מהאנשים הפריקים האלה שכל היום מדברים על זה. רק לאחרונה פתאום התחלתי לשמוע דברים על זה, וכמו שאמרתי כמובן שאני לא אעשה את הדברים האלה זה הדבר שהכי מפחיד אותי)

תודה.

תשובה

שלום

הנח לזה, ועסוק בתורה ובמושכלות החכמה והמוסר. בהם השכינה מתגלה, ולא בפחדים ועיוותים.

כל טוב