שאלה מוסרית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/06/19 12:21 ד בסיון התשעט

שאלה

שלום רב ,

אני סובלת מעייפות כרונית ועקב כך התחלתי ללכת למטפל בדיקור סיני טיפול שמאוד מאוד עוזר לי בתופעות , האם זה בסדר ללכת אליו למרות שהוא מטפל ולא מטפלת וכחלק מהטיפול הוא מניח מחטים בגב וברגליים ?

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש להשתדל מאד מאד ללכת איש לאיש ואשה לאשה. אבל אם אין אפשרות ואין באזור מטפל מתאים אפשר ללכת לכל מטפל כדין רופא שאם יש רופא טוב יותר הולכים אליו. בכו"א כל הליכה לרופא שאינו ממין המטופל מזקיק שיהיו עוד אנשים (בעל, אח, אחות וכו') בשעת הטיפול.

שנזכה לקבל את התורה בשמחה

שבת שלום וחג שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ