קריאה בקלפים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 31/01/18 12:11 טו בשבט התשעח

שאלה

שלום כבודו

חבר קרוב שלי סיפר לי שהוא גילה שאישתו לפני שהם התחתנו הלכה לקוראת בקלפים והיא אמרה שיקרו מספר דברים שלבסוף קרו לגבי חתונה וילדים

היא גם אמרה אבל שהחבר שלי ימות מוות קליני ושאסור לה לספר לו על זה וכך היה עד לפני מספר שבועות שהוא גילה על כך

הוא אדם עם בעיות לב גם ככה וידוע שאסור להתעסק עם הדברים האלה.. יש סיבה לחשוש או לדאוג?

תשובה

ב"ה

שלום.

דברים בטלים ומבוטלים !!

אין בזה ממש

אין בזה כל חשש

יש בזה רשש של הכסף שהלך לאבדון.

ואם החבר שלך לא ישן טוב בגלל זה אז התפקיד שלך הוא לקרב אותו בעבותות של אהבה ולהסביר לו שהכסף שלו הלך לאבדון ואין בזה שום כלום. והטוב ביותר שכדאי לו לעשות זה להתפלל לבורא עולם שיעזור ויגן ויושיע אותו ואת משפחתו ויציל אותו מכל נגע ומחלה וישלח ברכה ובהצלחה בכל מעשה ידיו עם כל ישראל אחיו. אמן.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.