קללות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/10/18 16:04 ה בחשון התשעט

שאלה

אם בטעות עברה לי קללה במוח ושם של רב לא אמרתי בקול כלום במוח זה נישמע כאילו אני מקללת את הרב חס וחלילה ואני כל הזמן אוכלת את הלב שלי אני צריכה לבקש סליחה מה אני צריכה לעשות אני מישתגעעתת יש לי פחדים שאני לא ימצא עבודה ואני ישתגע תודה רבה בבקשה תענו לי לאימיל

תשובה

חלילה. את לא צריכה לבקש ממנו סליחה. ואת לא צריכה לחשוש מעונש או משהו כזה.

גם בגלל שזה רק עבר לך במוח, ולא נשמע שבחרת בזה, וחוץ מזה, נראה שאת ממש מתחרטת וזה כואב לך, וזו בדיוק חזרה בתשובה.

תמשיכי לעבוד את ה' בשמחה ובנחת ולעשות מעשים טובים.

כל טוב