קידושין בתור ילדים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 17/03/20 19:50 כא באדר התשפ

שאלה

שלום לרב , שאלה בנושא קידושין ,פתאום נזכרתי שהייתי בכיתה ח הייתי בן 13, שהייתה לי ידידה שבצחוק נתתי לה טבעת שקניתי באיזה חנות של שקל לא הייתה אימרה של קידושין נתתי לה אותה במתנה לא על דעת לקדש וגם היא לא כיוונה לכך נטו היינו ילדים ופתאום היום נזכרתי בכך וזה מטריד אותי שמא זה נחשב קידושין מה הדין הרב הרי לא היה שום כוונה לקדש בכלל זה היה בצחוק

תשובה

שלום

מכיון שאתה לא התכוונת לקידושין וגם היא לא, וגם לא אמרת שום דבר שקשור, אז אין בזה כלום. אל תחשוש.

כל טוב