קדיש הקלטה | קדיש באנגלית

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 26/04/17 12:06 ל בניסן התשעז

שאלה

ערב טוב יש לי שאלה אני בשנה אבל על אבא שלי אני לא יודע לקרוא איך אני אומר קדיש על אבא שלי תודה

תשובה

לשואל שלום

ברוך דיין האמת, שלא תדע עוד צער. אמן.

שתי אפשרויות אציע לך:

א. אפשר לשמוע את הקדיש בהקלטה. כאן:

ב. הנה נוסח קדיש באנגלית פונטי:

Yitgaddal veyitqaddash shmeh rabba.

Beʻalma di vra khir´uteh veyamlikh malkhuteh veyatzmaḥ purqaneh viqarev meshiḥeh.

beḥayekhon uvyomekhon uvḥaye dekhol bet yisrael beʻagala uvizman qariv veʼimru amen.

yehe shmeh rabba mevarakh leʻalam ulʻalme ʻalmaya Yitbarakh veyishtabbaḥ veyitpaar veyitromam veyitnasse veyithaddar veyitʻalleh veyithallal shmeh dequdsha berikh hu.

leʻella min kol birkhata veshirata tushbeḥata veneḥemata daamiran beʻalma veʼimru amen.

ʻal yisrael veʻal rabbanan veʻal talmidehon v´ʻal kol talmidey talmidehon veʻal kol man deʻos´qin b´orayta di b´atra haden vedi bekhol atar v´atar y´he lehon ul´khon sh´lama rabba hinna v´ḥisda v´raḥamey v´ḥayye arikhe um´zone r´viḥe ufurqana min qodam avuhon di vishmayya v´ʼimru amen.

Yehe shelama rabba min shemayya ve hayyim vesava vishuʻa veneḥama veshezava urfuʼa ugʼulla usliha v´khappara verevaḥ vehatzala lanu ulkhol ʻammo yisrael v´ʼimru amen.

ʻoseh shalom bimromav hu berakhamav yaʻase shalom ʻalenu v´ʻal kol ammo yisra´el, v´ʼimru amen.

בהצלחה רבה.

תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.