פרשת השבוע שלי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 17/08/20 10:28 כז באב התשפ

שאלה

שלום רב, השאלה מבחינתי מופנית לכל רב שיוכל לעזור פשוט הייתי צריכה לבחור בשביל להעלות את השאלה אך אין זה משנה מבחינתי. אני מנסה כבר,זמן מה למצוא את פרשת השבוע בה נולדתי ולא ממש מצליחה ולא מבינה איזו, אשמח אם מישהו מהרבנים יוכל לאמר לי בוודאות מהי פרשת השבוע שלי ואם אפשר מילה או שניים עליה. תודה רבה מראש על כל תשובה. נולדתי בטו בתשרי תשמג. ה2 באוקטובר 1982.

תשובה

שלום

את נולדת בשבת שבה היה היום הראשון של חג סוכות

באותה שבת לא קראו פרשה מהסדר הרגיל אלא את הקריאה של חג סוכות שהיא מפרשת אמור בספר ויקרא, שעוסקת במועדי ישראל (שבת, פסח, שבועות, ראש השנה, יום כיפור סוכות).

כל טוב