עזרה בפתרון חלום

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 27/08/17 18:33 ה באלול התשעז

שאלה

בס"ד

שבוע טוב

בלילה בין ד' אלול לה' אלול לפנות בוקר חלמתי 2 חלומות ברורים שלא ידוע לי אם יש קשר בינהם.

החלום הראשון - הבוס שלי מספר לי שהחברה בה אני עובדת פשטה את הרגל ואין לו כסף לשלם אפילו חשבונות מים וחשמל.

החלום השני - אני רואה זוג שאני לא מכירה צועד לקראת חופה והחתן מבקש ממני להדק לו את הכיפה הלבנה שעל ראשו בסיכת ראש. הדקתי את הכיפה והוא צעד עם האישה לכיוון החופה. וזהו

ברצוני לציין שאני גרושה .

מה פשר הסמלים בחלום? ובמה זה קשור אלי? אשמח אם תעזרו לי..והאם החלום שחלמתי הוא נבואי?

תודה

תשובה

שלום.

אני לא מבין בפתרון חלומות, וחז"ל אומרים על רוב החלומות ש"שווא ידברו" ו'אין חלום בלא דברים בטלים'.

כלומר, הרוב המוחלט של החלומות הם תוצאה של פעולות שכח הדמיון עושה בשינה, ולכן אנחנו לא פועלים במציאות על פי חלומות.

אם החלומות מטרידים אותך, אפשר לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בסידורים.

אם זה עדיין מטריד אותך, ניתן לבקש סיוע ממי שעוסק בתחומי הרגשות והנפש.

בע"ה שתזכי במהרה לעמוד בעצמך תחת חופתך.