משיח

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/03/20 20:06 יח באדר התשפ

שאלה

הי הרב!

רציתי לשאול איך יודעים שהמשיח קרוב?? מה הסימנים??

כולם אומרים שהמשיח קרוב בגלל כל מה שקורה בעולם הקורונה הזאת , המצב הבריאותי מדרדר , סוגרים את התחבורה , סוגרים את המשק..

תודה מעיין

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ברור שהמשיח מתקרב, שהרי כל יום אנו מתקרבים לביאת המשיח, ואנו מאמינים שהוא יכול לבוא בכל יום, כך שאנו מתקרבים. כל המקרים הללו אינם שייכים לביאת המשיח אלא לתיקון האדם. לדעת את אפסות האדם וכוחו המוגבל מול מציאות שהיא לא נראית כלל ובכוחה להכניע את העולם כולו. אם בני האדם ילמדו את הענווה הנכונה אז אי"ה גם נזכה לביאת המשיח במהרה בימינו.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ