ללא נושא

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 29/03/11 19:12 כג באדר ב'

שאלה

שלום וברכה,

לפני שנתיים וחצי התחזקתי מאוד, ומאז אני מאוד רוצה להתחתן. (החודש מלאו לי 20 שנה).

לפני שנה הכרתי מישהו ואני אוהבת אותו אבל הוא לא רוצה לצאת איתי, למרות שלפי איך שזה נראה קשה לו להראות שהוא לא רוצה הוא רק אומר. אני מצד אחד רוצה להתנתק ממנו (כי הוא גם לא ממש חזק בדת) ומצד שני הוא בן אדם ממש טוב והוא ממש מוצא חן בעייני. אני לא יודעת מה לעשות...

אם הרב יוכל לעזור לי אשמח מאוד.

תודה רבה!!

י.

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

אם הוא לא רוצה לצאת איתך אז תעזבי אותו,

לא מתחתנים עם מי שעושה לך טובה שמסכים לצאת איתך,

נישואין זה דבר מאוד רציני, ואת צריכה משהוא שמאוד רוצה אותך ולא רק מסכים, קל וחומר אם אומר שלא רוצה ולך נראה שקשה לו וכו´

ב"ה יש מספיק בחורים טובים תחפשי ותמצאי בע"ה,

בהצלחה,

דני ארגמן