ללא נושא

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/08/10 05:17 כז באב התשע

שאלה

שלום יש לי כמה שאלות עבורכם,לאבא שלי יש כמה עסקים בעיר והוא התחתן עכשיו עם אישה אחרת .

הרבה אנשים בעיר עושים עלינו עיניים מקנאים בנו בכל מיני דברים מתעניינים,היום נכנסתי לבית יש לאבא שלי מראה בחדר בגודל 3 מטר היא פשוט נפלה ונשברה לבד בלי שהיינו בבית זה אומר משהו ?

עוד שאלה ...

פעם הייתי מניח תפילין כל יום משמ כל יום אבל הגיע איזה פעם שפשוט הפסקתי להניח כי לא יודע זה הגיע למצב כזה שחשבתי שאני לא מניח תפילין זה עושה לי טוב ושאני מניח זה עושה לי רע משהו כזה

אתם יכולים להסביר לי למה זה ?

תשובה

ב"ה

לשואל שלום,

א. נפילת המראה לא אומרת כלום, לא צריך לדאוג.
ב. צריך להניח תפילין כל יום ולהשתדל להיות שמח וזה מסלק דמיונות מפריעים.
כל טוב