ללא נושא

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 19/03/10 11:43 ד בניסן התשע

שאלה

שלום כבוד הרב.

מתעתדים לגור בצפת ולא ממש מכירים אולפנות טובות או בכלל את כל הפוליטיקה סביב העיניין בתור חוזרים בתשובה.

הבנו רק שהרבה משפחות שולחות לאולפנות באיזור המרכז.אין משהו איכותי בצפת והסביבה??חשוב לנו רמה רוחנית ולימודית גבוהה.

תודה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,
אני מתגורר רחוק מצפת ולמרות זאת אני יודע על שני מקומות טובים (אפשר יש עוד מקומות שלא שמעתי עליהם).
אני ממליץ על שתי אולפניות: אחת במירון ואחת בטבריה. שני המקומות ידועים באוכלוסיה טובה של תלמידות וצוות מחנכות מסור ואיכותי.