ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת ההסדר מעלות 23/07/08 09:45 כ בתמוז התשסח

שאלה

לפני כשנה וחצי שנתיים, החלטתי להתחיל וללכת עם חולצות 3/4, ההתחלה הייתה לי מאוד קשה- ועשיתי זאת בהדרגתיות, עד שלבסוף כבר הייתי שלמה עם עצמי ולא הייתה לי כלל בעיה.

בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מרגישה חנוקה עם 3/4, כאילו משהו בתוכי כבר לא שלם עם זה זוה קצת מרגיש לי כמו צבועה...

מה אפשר לעשות?

תשובה

כותבת יקרה!
קודם כל אינך צבועה ח"ו..
חז"ל אמרו (ברכות לב.):"ארבעה דברים צריכים חיזוק- תורה,דרך ארץ (פרנסה),תפילה ומעשים טובים. והסביר שם רש"י-שצריך האדם להתחזק בהם בכל יום תמיד.
עליך לחזק את ההחלטה הכל כך מבורכת שלך. זאת עשי על ידי קריאה אודות חשיבות (וחיוב) העניין, שמיעת שיעורים בנושא צניעות או אפילו שיחה אם רבנית או אחרת הקרובה לך רוחנית.

בעה", ברכה והצלחה!
יישר כח!