כלב שחושף שיניים בחלום

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 05/07/18 21:44 כב בתמוז התשעח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

חלמתי חלום אתמול בלילה שמטריד אותי.

הייתי צריכה להגיע לכנס שנמצא בתוך שטח מאד גדול ששייך לשני אחים שלי שלא מכירים אחד את השני. (ההורים שלי גרושים וכל אחד מהם התחתן שוב , אח מהצד של אמא ושהני מהצד של האבא). הכנס היה בתוך בניין שכדי להגיע אליו צריך לעבור שביל ולאורך על השביל היו כלבי זאב.. היו עשרות כאלו.

בהתחלה הלכתי ודוןקא ממש אהבתי אתזה כי זה סוג של כלב שאני מאד אוהבת , ולאט לאט ככל שהתקדמתי התחלתי לפחד יותר ויותר עד שבאמצע הדרך הפחד שיתק אותי ולא יכולתי להמשיך ללכת. וגם כשרציתי להמשיך כי ידעתי שהכלבים האלו מאולפים פחדתי כי הם חשפו שיניים מאד גדולת וחלקם אפילו גדולות באופן לא פרופורציונלי. אז לא יכולתי להמשיך ללכת חתוך כדי הגיעה משפחה שלי ואמרה לי בואי זה בסדר לא יכולתי להמשיך ללכת מהפחד. אז הורדתי את הראש כמו ניתוק ואיכשהו הגעתי לבניין. שם בסוף הכנס כשהייתי צריכה ללכת הייתי צריכה לצאת עם אחי וברגע האחרון הוא לא יכל ונשארתי שם אחרונה, הוא אמר לי לכי אל תדאגי ונתן לי משו להגנה נגד הכלבים וזה ממש הפחיד אותי גם לצאת שוב.

זהו, זה החלום אני כל הזמן חושבת עליו... יש משו שזה מסמל? או שצריך לעשות או להזהר?

תודה !

תשובה

ב"ה

שלום.

לא יודע מה זה מסמל.

אבל אמרו חכמים שמי שרואה חלום ונפשו עגומה עליו שיואמר את תפילת הטבת חלום בזמן שהכהנים נושאים את כפיהם בבית הכנסת.

בהרכה.

עוזיאל אליהו