כיבוד הורים במוזיקה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/05/18 12:12 טז בסיון התשעח

שאלה

שלום הרב

אם הורי אוסרים עלי לשמוע סגנון מוזיקה מסוים אני צריך להקשיב להם?

ואם מדובר במוזיקה חסידית?

תשובה

ב"ה

שלום.

נראה לי שכדאי לך לשוחח איתם על העיניין הזה.מפני שקונפליקט לא נפתר בשלת רב אלא בשיח מכבד ומכובד שצריך להתקיים בינך לבינם .

תנסה בכנות להקשיב למה שיש להם לומר לך .תשתדל לזהות גם "בין המילים" מה באמת מפריע להם ואם אתה תקשיב בפתיחות אז אולי גם תבין ותפעל בהתאם.

צא מנקודת הנחה שההורים שלך אוהבים אותך ורוצים שיהיה לך טוב.וכל מה שהם אומרים ומבקשים ומצווים ורוצים זה רק טוב עבורך.

כשזו תהיה נקודת המבט אז השיח יקבל עומק אחר.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.