האם מותר לעשות כושר עם מוסיקה גם בספירת העומר?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 23/04/20 14:03 כט בניסן התשפ

שאלה

שלום!

אנו נמצאים בימים של ספירת העומר ואחד המנהגים הוא לא לשמוע מוזיקה. אני מאד אוהבת לעשות אימונים ולהתאמן עם רמקול בלוטוס בשיא הווליום עם מלא שירים. האם אני יכולה להמשיך עם האימונים? לא אשקר ואציין שכן זה מעלה לי את האווירה ומשמח אותי, אך במיוחד בתקופה זו חשוב לי לשמור על הבריאות ולעשות כושר למרות שאי אפשר ללכת לפארקים/כל מיני מקומות אחרים...

תודה רבה!

תשובה

שלום רב.

בעיקרון יש בזה בהחלט בעיה, אבל בתקופה הזו, אני חושב שיש מקום להקל, אבל למעט בשמחה. כלומר - לא לשים את הרמקול בשיא הווליום, ולהשתדל לבחור שירים יותר רגועים, כך שזוכרים שאלו ימי ספירת העומר.

בהצלחה רבה.

טוביה