ייעוץ זוגי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/02/11 14:18 י באדר א'

שאלה

שלם כבוד הרב,

אני נשוי כבר כמעט שנתיים ואני מרגיש אומלל בנישואים. הלכתי כבר לארבעה יועצי נישואים לחלקם לבד ולחלקם עם אישתי, הלכנו לשיעורים רבי ם בנושאי זוגיות וקראנו הרבבה ספרים בנושא. עם כל ההשקעה שלי אני מרגיש שהנישואים שלי פשוט תקועים ואני חי בספק תמידי. עדין אין לנו ילדים ומכיוון שעכשיו אנו חושבים על ילדים תחושת החוסר אונים הזו מתגברת מיום ליום.

אני כבר לא יודע מה לשאול באופן ספציפי כי הבעיות שלנו לא נובעות מחוסר רצון לעבוד אלא פשוט ממי שאנחנו ומחוסר היכולת שלי להשלים עם האשה שאיתי.

תוכל להציע מה עוד אוכל לעשות? עם מי אוכל להתייעץ ? אני מרגיש אבוד..

תשובה

ב"ה

לשואל שלום,

לא ציינת מה בדיוק הבעיה ומדוע היא לא נפתרת?

ומה פירוש להשלים עם האישה שלי?

אשמח לעזור אם תתקשר אלי 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן