יחסים עם אמא

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 03/12/20 16:47 יז בכסלו התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני לא מסתדרת עם אמא שלי. או שהיא פוגעת בי או שהיא לא מתייחסת אליי. היו מקרים שהיא הרימה עליי חפצים, קיללה אותי.. אני בחיים לא מתייעצת איתי לגבי החיים שלי, לא בא לי לשמוע מה שיש לה להגיד. לאחיות שלי היא נותנת יחס כי הם יותר גדולות ובגיל של חתונה ולומדות תואר..

אני גם לא רוצה להיות ביחסים איתה, לא בא לי להתייעץ איתי, לא בא לי איתה כלום. פעם הייתי מתחצפת ורבה איתה. היום אני כבר משחררת ופשוט לא מדברת איתה . אבל זה מקשה עליי, אני מרגישה פגועה ממנה וכאילו אני לא חשובה, בחיים לא קיבלתי ממנה שום אהבה! בחיים היא לא אמרה לי שהיא אוהבת אותי..

פעם רציתי את זה היום לא. אבל זה מכביד עליי ועושה לי רע. מה לעשות? תודה כבוד הרב!

תשובה

לשואלת שלום,

אנא קראי את התשובה הזאת

כתבתי שם בפירוט לגבי מקרה דומה.

יהי רצון שיהיו לך הדברים לסיוע.

אם יש שאלות נוספות, אפשר לפנות בשאלה באתר.

בשורות טובות!