טהרה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/06/19 14:27 כח באייר התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,אני ואשתי מנסים להיקלט להריון כשנה וחצי ונתקלים בקשיים,יש לנו סוגיה שאשמח לקבל עליה תשובה,

אשתי לוקחת אסטרופם וקלומיפן ועד עכשיו במשך החודשיים האחרונים לקחה אסטרופם ולטרוזול והטיפול לא הראה הטבה(מפספסת ביוץ בעקבות מחזור ארוך).

אשתי עשתה אולטרסאונד מעקב זקיקים היום ופעם ראשונה שיש זקיקים ממש טובים והרופא נשים אמר לה לעשות זריקת אוביטרול ביום חמישי ולקיים יחסי אישות באותו יום,שזה ממש חשוב!,

הבעיה מתחילה בזה שהמקווה ביום שישי,מבחינת הרופא זה קריטי לקיים יחסי אישות ביום חמישי,אנחנו ממש בדילמה מה לעשות,אודה לעזרתכם.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אני מצטער השאלה הגיעה אלי רק ביום א' כבר לאחר הנושא עצמו. אבל כדאי במקרים כאלו לטלפן למכון פוע"ה בירושלים ויש להם גם קו לשעות דחק ועזרה ראשונה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה הוארץ