טבעת נישואין לגבר במעמד חופה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 09/02/21 13:20 כז בשבט התשפא

שאלה

שלום רב ,

בן זוגי בחור דתי ואני בחורה מסורתית ,חשוב לי לשים לבן זוגי במעמד חופה טבעת נישואין (ולא בחדר ייחוד) שמעתי הרבה דעות בנושא אשמח לשמוע את דעתך .

תשובה

שלום

ממה שמעתי בשם הרב שפירא (הרב הראשי לשעבר) עדיף מאוד לא לעשות את זה, כדי שחלילה לא יחשבו שכמו שהוא מקדש אותך כך את מקדשת אותו או משהו מעין זה, שכמובן איננו נכון על פי היהדות.

לכן אני מציע להשאיר את הטקס היהודי כמו שהוא, כמו שאמא שלך וסבתא שלך וכך הלאה עשו במשך כל הדורות.

שתזכו להקים בית נאמן בישראל ושיהיה בנין שלם עדי עד.

כל טוב והרבה מזל טוב